Tito Vilanova, a Barcelona trénere üzent a David Villa iránt érdeklődőknek, különösen az Arsenalnak: a spanyol csatár nem megy sehova, marad a Camp Nouban.



Az Arsenal már többször is az újságok címlapjára került azzal, hogy le akarja igazolni David Villát, a Barcelona spanyol csatárát, aki súlyos térdsérülése után igyekszik visszaszerezni helyét a katalán kezdőcsapatban.
Tito Vilanova, a Barcelona nemrég műtött edzője szerint a 31 éves játékos marad. "David nem megy sehova. Nagyon elégedettek vagyunk vele." Villa gólt szerzett a Córdoba elleni kupameccsen, de az edzésen megint megsérült a térde.
"A minap is két gólt szerzett - tette hozzá az edző. - Mindig is mondtuk, hogy egyre több lehetőséget fog kapni, ahogyan épül fel. Most azonban újra fizikális problémái vannak. Tudjuk, milyen fontos játékos, és meggyőződésem, hogy rengeteget fog segíteni nekünk a szezon hátralévő részében."

A bejegyzés trackback címe:

https://foci4-4ever.blog.hu/api/trackback/id/tr355017728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása