Thiago Silva egy hónapra harcképtelenné vált combizom-húzódás következtében - értesült a francia Canal + televíziócsatorna vasárnap. Mikel Artetára is hetekre kidőlt az Arsenalból.

A brazil középhátvéd az Ajaccio elleni pénteki bajnokin sérült meg, kimaradhat a Bordeaux, a Lille, a Toulouse és a Bastia ellen, továbbá elképzelhető, hogy az év egyik legfontosabb meccséről, a Valencia-PSG BL-nyolcaddöntőről is hiányzik majd.

A párizsiak csapatkapitánya - aki minden idők legdrágább igazolásának számít a Ligue 1-ben - harcban áll a december játékosa díjért Franciaországban.


Egy másik sztárklub, az Arsenal is komoly vérveszteséget szenvedett, a spanyol fedezet Mikel Arteta vádlija felmondta a szolgálatot, legalább háromhetes pihenőre vonul a játékos. Valószínűleg nincs szükség új erősítésre emiatt, Abou Diaby ugyanis a hétvégén tért vissza háromhónapos kihagyásából.

A bejegyzés trackback címe:

https://foci4-4ever.blog.hu/api/trackback/id/tr715017694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása