London - The Daily Express értesülései szerint, Alex Ferguson kész ajánlatot tenni az angol válogatott Frank Lampardnak, akinek a szezon végén lejár a szerződése a Chelsea-nél.

A cikk szerint Lampard örül annak, hogy olyan óriásklubok érdeklődnek iránta, mint a MU és az Arsenal, de tudja, ha a Chelsea valamelyik angol riválisához igazolna, az felháborítaná a klub szurkolóit, még 12  remek év után is.
"Frank nagyon meghatódott, amiért ekkora odafigyelést és törődést kapott a Chelsea szurkolóitól az elmúlt pár hétben, és erősen kötődik hozzájuk" - nyilatkozta az Expressnek Lampard közeli ismerőse.
"Nagyon jól tudja, hogyha a Manchesterhez igazol, az megrontaná a kapcsolatát a szurkolóival és a híres státuszát a Chelsea-nél."
"Nézzük csak meg, hogy fogadták az Arsenal szurkolók, hogy Van Perise Unitedhez igazolt. Franknek a karrierje végére kell gondolni, el kell döntenie, hogy szeretve távozzon vagy pedig árulóként jellemezve!"
Az újság szerint, nem ez az első alkalom, hogy Ferguson szemet vetett Lampardra, a MU meg akarta szerezni a középpályást még 2001-ben, ám akkor ez nem jött össze.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://foci4-4ever.blog.hu/api/trackback/id/tr225017235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása