Hatem Ben Arfa 2011-ben csatlakozott a Newcastle Unitedhoz a Marseille-ből, és írt alá négy és fél évre szóló kontraktust. 
A 25 esztendős francia labdarúgó hamar komoly népszerűségre és elismertségre tett szert Angliában, annak ellenére, hogy többször is sérülések hátráltatták.
Ben Arfa jelenleg is Franciaországban tartózkodik, ahol rehabilitációs munkát végez, a Le Parisien pedig a végleges hazatérésről kérdezte.
"Aláírni a PSG-hez egy gyerekkori álom" - kezdte a 13-szoros francia válogatott labdarúgó. "Ha lenne egy ajánlatuk, biztos megfontolnám. Ha lenne - ez nagyon fontos! A PSG egy szimbólum a mai francia labdarúgásban, igazi ajándék lenne, ha egyszer ott játszhatnék, ám eddig konkrét megkeresést nem kaptam. A Newcastle-nél van szerződésem, és ott is remekül érzem magam" - tette hozzá Ben Arfa, aki korábban két másik Ligue 1 gigásznál, a Lyonnál és a Marseille-nél szerepelt.

A bejegyzés trackback címe:

https://foci4-4ever.blog.hu/api/trackback/id/tr265017709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása