Mauro Tassotti, az AC Milan segédedzője (és egykori védője) elmondta, hogy a klub kiszemelte Davide Santont, a Newcastle United fiatal, olasz válogatott hátvédjét.

Davide Santon jól ismeri Milánót, hiszen 2005 és 2011 között az Internazionale ifi- majd felnőttjátékosa volt, és 53-szor szerepelt az A-csapatban. A 22 éves játékos második szezonját tölti Angliában, de Silvio Berlusconi, az AC Milan elnöke visszavinné hazájába.

"Santon már Olaszországban is nagyon ígéretes játékosnak számított, és nem hiszem, hogy azóta ez megváltozott volna - mondta Mauro Tassotti, a Milan segédedzője a Sky Sport Italiá-nak. - Szerintem jó lenne, ha visszatérne az olasz futballba."

Santont már tavaly nyáron is megkörnyékezte egy olasz topcsapat, az AS Roma szerette volna leigazolni. A Milan még januárban szeretné leigazolni.

A bejegyzés trackback címe:

https://foci4-4ever.blog.hu/api/trackback/id/tr605017721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása