Dani8 2013.01.13. 20:58

Lesz vagy nem lesz?

Victor Valdés ügynöke tagadja a sportigazgató azon állítását, miszerint a Barcelona tárgyalásba kezdett ügyfelével. A kapus ugyanakkor bármikor készen áll arra, hogy egyeztessen a hosszabbításról.


A Barcelona sportigazgatója, Andoni Zubizarreta a napokban úgy nyilatkozott, a tárgyalások remekül haladnak Victor Valdésszel arról, hogy meghosszabbítsa 2014-ben lejáró szerződését, de a játékos menedzsere szerint szó sincs ilyesmiről.

„Sohasem ültünk le a Barcelonával az ügyben, hogy beszéljünk Victor Valdés jövőjéről” – nyilatkozta Gines Carvajal a Sport katalán sportnapilapnak.

„Néhányszor beszéltünk Zubizarretával, és a klub is mondta, hogy egyeztetni szeretne velünk Victor szerződéséről, de semmi több nem történt.”

„Ha Zubizarreta szól nekünk, leülünk egy asztalhoz, és elmondjuk az álláspontunkat. Akkor kezdünk el beszélgetni, amikor csak a Barca szeretné” – fogalmazott az ügynök.

Valdés, aki hétfőn tölti be harmincegyedik életévét, a Barcelona saját nevelése, 1995 óta tartozik a klub kötelékébe, az első csapatban 2002-ben mutatkozott be.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://foci4-4ever.blog.hu/api/trackback/id/tr275013890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása