Bár az utóbbi hónapokban gyakran napirendre került Cristiano Ronaldo esetleges visszatérése a Manchester Unitedba, a jelek szerint a "Vörös Ördögök" rajongóinak erre még várniuk kell.
A 27 esztendős támadó kijelentette, szeretné kitölteni 2015-ig szóló kontraktusát a Real Madridnál. CR7 2009 óta a "Királyiak" játékosa, az eltelt három és fél évben 119 bajnokin 128 gólt szerzett, ezzel a hatékonysággal pedig a klub rekorderei közé került. Ronaldo a FIFA hivatalos honlapjának adott interjút.
"Ki akarom tölteni a szerződésemet a Real Madridnál, ebben abszolút biztos vagyok" - kezdte a portugál támadó. "Hogy utána mi lesz? Nos, nem tudom. Én sem látok még a jövőbe!"
"Hogy jól érzem-e magam Madridban? Őszintén szólva, igen. Azt csinálhatom, amit szeretek és ezt nagyon élvezem. Tudom, hogy ilyen szempontból szerencsés vagyok, és ez boldogsággal tölt el" - nyilatkozta Ronaldo.

A bejegyzés trackback címe:

https://foci4-4ever.blog.hu/api/trackback/id/tr695017769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása